За мен!


Здравейте!
Казвам се Бисер Йорданов и фотографията е мое хоби. Снимам предимно пейзажи, защото този тип фотография е свързана с другата ми голяма страст – планините. Обожавам да скитам из родните балкани, да стоя самотен на някои остър връх и да се наслаждавам на звуците на природата. Предпочитаните от мен планини са Рила и най-вече Пирин, но не пренебрегвам и красотата на Стара Планина и Родопите. Сравнително рядко съм бил из пограничните ни планини, а в Странджа и Сакар не съм навлизал никога, ако не се броят крайбрежните райони, но това ще бъде поправено някога.
В съчетание с острите върхове ще показвам и истинското богатство на нашите планини – кристално чисти езера и бистри поточета, като разбира се няма да оставя на заден план и високопланинските язовири и буйни реки. Ще се опитам да включвам и морски пейзажи, както и всичко останало, което привлече вроденото ми любопитство в търсене на красотата.
Започвам този блог с цел да споделя с вас красотата на родната ни природа и да я представя по начина, по който я виждам аз през обектива. Надявам се да ви хареса!
Всичко снимки в блога са със запазени авторски права!
Ако някои желае да закупи някоя снимка с радост ще му я предоставя. Целта на блога не е комерсиална и цените ще са символични, но за жалост фотографията не е евтино хоби и в тези трудни времена е нужна подкрепа за всяко начинание.
Ако желаете да закупите снимка, моля свържете се с мен на: bisser.z.yordanov@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар