петък, 28 декември 2012 г.

Последните дни на 2012-та

Доста слаба откъм разходки ми се получи тази година, но колкото - толкова.
Не ми се очертава да ходя още някъде до края на годината, пък с тези думи дано предизвикам съдбата и да изскочи нещо, та затова в един пост ще опиша три кратки фоторазходки, защото за истински не мога да ги нарека, та нека са фото...
На 23.12 реших да посрещна слънцето на Витоша. Решено - сторено. В 6:35 паркирах на Алеко и хванах нагоре по Стената с неясна цел. Обмислях спринт до Черни връх или по-кротко до Малък Резен, но в крайна сметка завърших със сипеите под него - просто натам ме насочи изгрева и снегоходките ме дърпаха някак все в тази посока...
Изгревът не беше велик, но пък над София тегнеше гъста облачност, която отгоре изглеждаше великолепно. Ето и няколко кадъра в различни посоки:

За да не повтарям маршрута навръщане слязох по Лалето, където щракнах няколко бързи фотки на пистата и околностите, а и на бълващите изкуствен сняг машини ;)


На 26.12 бях в родния град и реших да се разходя до Чипровския водопад, който все ми се изплъзваше през пролетта и лятото. Не знам защо се надявах да има сняг и лед...


За сметка на водопада, няколко часа по-късно залезът над язовир Огоста предложи доста приличен завършек на деня. Нащраках двайсетина еднообразни кадри и се прибрах - има няма половин час предложи много повече от няколни дни понякога...С това мисля да приключа с публикациите за тази година. Няма да правя някакви обобщения, защото не мога да предложа непоказвани интересни кадри, а и наистина тази година не ходих много. Пожелавам си за следващата нещата да се променят и да ме държат краката по баирите.
Бъдете здрави и щастлива и ползотворна 2013-та!
П.С. Вече се намирам на bisseryordanov.com , където вече ще може да следите работата ми като пейзажен и сватбен фотограф!

2 коментара:

  1. И аз бях същия ден на Витоша.Разминали сме се някъде :).Това май ми се случва за втори път с теб, да сме на едно и също място в един ден.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз бях много за малко и на съвсем къса дистанция - наистина излязох само с цел да щракна изгрева и да се прибера. А преди се бяхме разминали при Боянския водопад, през пролетта, ако не ме лъжат спомените ;)

      Изтриване