вторник, 12 ноември 2013 г.

Една нощ под Райското пръскало

Знаехме, че есента вече си отиде, но това не ни попречи да се възползваме от последния топъл уикенд и да се разходим до хижа Рай с приятелите от www.alphaforum.net. Приятна разходка в горещия 9-ти Ноември, ни отведе до добре познатата местност. Първоначалната идея да се качим и до Ботев бързо отпадна, с оглед на късия ден и нежеланието ни да се прибираме на челници, а и бяхме вече окъсняли. Хапнахме по една пилешка чорба, настанихме се и се разпръснахме в района за няколко туристически кадъра, а малко по-късно се отправихме към водопада за ранна нощна фотография - залеза не си заслужаваше да му отделяме внимание....... Нещо не ми върви писането, а и няма какво толкова да се разказва. Направо на снимките в хронологичен ред:За разлика от залеза, изгревът ни донесе приятни цветове. Посрещнахме го на Тарзановата пътека, малко под нивото на водопада.
На слизане към Калофер щракнах няколко импресии из вече голата букова гора:
П.С. Вече се намирам на bisseryordanov.com , където вече ще може да следите работата ми като пейзажен и сватбен фотограф!

1 коментар:

  1. Импресиите радват, никога не съм пробвал, но при липса на листа са ти спасили кадрите, а и придават мистика. Поздрави за нощната снимка, много добре се се получила! :)

    ОтговорИзтриване