петък, 13 юли 2012 г.

10 дни на Арапя

В тази статия няма да описвам надълго и широко, за тазгодишната морска ваканция, защото.... ами защото беше просто ваканция. Почивка в пълния смисъл на думата. Изкарахме едни чудесни 10 безоблачни дни на това китно черноморско заливче в чудесна компания. Снимките бяха просто по между другото, а и времето наистина беше напълно безоблчно през цялото време, с някакви много леки, пухкави облачета през първите 2 дни, но само през деня. Залезите и изгревите бяха безоблачни почти изцяло. Е единствения път в който се наканих да посрещна изгрева с цел снимки, все пак се появи едно облаче да позамаже положението... 
За разлика от друг път сега преобладаващите снимки са през деня, но мястото предлага много добри условия за такъв тип снимки, повечето правени в почивките между гмурканията и изследванията на подводните пространства около островите в единия край на залива. 
Няма да пиша повече оставям ви да разглеждате снимките в реда в който са снимани.





























Ами това е в общи линии. 
Поради желания от страна на някои последователи на блога снимките да са в по-голям размер, този път всички снимки са 1200р по дългата страна и могат да се видят в галерията в този им по-голям размер.
До скоро!

П.С. Вече се намирам на bisseryordanov.com , където вече ще може да следите работата ми като пейзажен и сватбен фотограф!

3 коментара:

  1. Няма как да не сме се засекли там, но съм те пропуснал по скалите :/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Е ти не беше ли там миналия месец? Аз бях сега от 1-ви до 10-ти.

      Изтриване
  2. За последния месец всеки уикенд бях там; следващата седмица пак :)
    Абсолютно симпатизирам за безоблачните дни и равното море, подлудиха ме, но пък како теб си починах и поплувах :D

    ОтговорИзтриване